Infrasauna, cabina cu infrarosu Harvia Radiant 1200×1050 mm

TRANSPORT GRATUIT
la produsele sub 20kg pentru comenzi online de minim 500 lei

Livrabil
in 7 zile
Garantia pretului corect
Asistenta gratuita
Disponibilitate:
la comanda
Cod produs:
6410082641024
Livrabil
in 7 zile
Garantia pretului corect
Asistenta gratuita
Infrasauna, cabina cu infrarosu Harvia Radiant 1200x1050 mm pentru 2 persoane.

Cabina cu infraroșu Harvia Radiant vă permite să vă relaxați în căldură oricând vi se potrivește cel mai bine.

Cabina funcționează pe baza elementelor radiatoare de căldură directă care produc radiații infraroșii. Căldura este similară cu cea produsă de soare. Căldura în infraroșu vă oferă o senzație atotcuprinzătoare de relaxare și împrospătare.

Harvia Radiant – o investiție în bunăstarea ta. Elementele de încălzire ale cabinei cu infraroșu produc căldură uscată cu undă lungă. Căldura afectează profund pielea ta, ceea ce dă mai multe efecte pozitive. Stimulează fluxul sanguin, relaxează mușchii, arde calorii, ameliorează stresul și relaxează atât fizic, cât și psihic.

Cabina cu infraroșu Harvia Radiant vine cu instrucțiuni clare de instalare, ceea ce face ca cabina să fie ușor de instalat.

Cabina cu infrarosu poate fi instalata in orice spatiu uscat, de exemplu in dormitor. Timpul de funcționare și temperatura cabinei cu infraroșu sunt setate cu ajutorul panoului de control ușor de utilizat.

Radiant este gata de utilizare în mai puțin de zece minute după ce este pornit. Luminile pot fi aprinse și de la panoul de control. Ambele modele au un radio/CD-player pentru a reda muzica ta preferată. Cabinele cu infraroșu sunt realizate din lemn de cucută, un lemn de culoare deschisă, cu miros plăcut, înrudit cu pinul. Suprafata exterioara este furnir de nuc inchis la culoare.

Cabinele cu infraroșu au un design modern și multe suprafețe de sticlă. Elementele mari de încălzire au fost amplasate astfel încât căldura cu val lung să afecteze toate părțile corpului. Deoarece cabina poate provoca transpirație intensă, băncile și podeaua trebuie protejate, de exemplu, cu un prosop.

Băncile sunt detașabile pentru curățare. Căldura în infraroșu nu produce radiații nocive.

Cu toate acestea, din cauza creșterii momentane a temperaturii țesuturilor cauzată de căldură, ar trebui să vă consultați medicul înainte de a utiliza cabina cu infraroșu dacă sunteți însărcinată sau aveți probleme de sănătate.

Detalii tehnice
Elemente de încălzire 5
Locuri 2
Dimensiuni latime, mm 1200
Dimensiuni adancime, mm 1050
Dimensiuni inaltime, mm 1910
Greutate, kg 100
Putere, kW 1,82
Siguranta 16

Review-uri

Excelent

octombrie 9, 2023

Super pret, montaj simplu. Recomand

Andrei

Chestionar SEAP pentru

Infrasauna, cabina cu infrarosu Harvia Radiant 1200×1050 mm

Cere oferta pentru

Infrasauna, cabina cu infrarosu Harvia Radiant 1200×1050 mm

Aboneaza-te la newsletter

Primesti un cupon de reducere 2% la prima comanda dupa abonare!