CLOSE
CLOSE

Hammam(baie turceasca) – beneficii pentru sanatatea si frumusetea ta

riad_anyssates_medina_marrakech_spa_hammam3

Fie ca iti doresti sa te rasplatesti la finalul unei saptamani extenuante sau sa te rasfeti printr-o baie calda de aburi si sa te eliberezi de tot stresul care te acapareaza, baia turceasca este locul ideal pentru tine. Curata pielea in profunzime, inlatura germenii, imbunatateste respiratia, elimina stresul si toxinele din corp si iti da senzatia ca te-ai nascut a doua oara. 

Hammam-ul este un ritual ancestral de infrumusetare si intarire a organismului, avand o capacitate extraordinara de a reda starea de bine si de a purifica corpul, atat pe exterior, cat si pe interior. Nu doar ca iti cureti pielea in cel mai eficient mod posibil, dar iti purifici si organele interne, eliberandu-le de toxine.

In mijlocul iernii baia turceasca este un adevarat rasfat mai ales pentru sanatatea ta. O sedinta saptamanala de sauna umeda este suficienta pentru a tine la distanta orice fel de gripa sau alte afectiuni respiratorii . Pentru ca efectul sa fie mai intens sunt folosite uleiuri esentiale de menta sau eucalipt.

Baia de aburi are o serie de proprietati curative pentru bolile reumatice, digestive, respiratorii, afectiunie ale ficatului si ale vezicii biliare, obezitate, tulburari de metabolism, boli renale, dermatologice si ginecologice, si te pune pe picioare in perioadele de convalescenta.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest