CLOSE
CLOSE

Construieste-ți piscina în cel mai bun moment, toamna

Piscina din otel Kristall

In acesta perioada de timp a anului, una dintre intrebarile intalnite la clientii de piscine este: “Cand este cel mai bun timp pentru a monta o piscina si pentru a avea cea mai buna oferta, toamna sau primavara?”

Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare, cel putin in cele mai multe cazuri, este relativ simplu.

Da, toamna este perioada ideala pentru a construi o piscina. De ce?

Aici sunt doar cateva dintre motivele pentru care credem ca acum este momentul sa va construiti piscina de vis:

1. Puteti sa alegeti cele mai bune companii de constructii piscine din zona dumneavoastra sau din tara. In lunile de vara, constructorii de piscine sunt mult mai ocupati si va trebui uneori sa asteptati pana la 3 luni inainte de a putea incepe proiectul dumneavoastra. Acest lucru inseamnă ca daca asteptati pana la primavara s-ar putea sa fiti tentat sa alegeti un constructor disponibil dar mai putin calificat; care poate sfarsi prin a fi o greseala costisitoare!

2. De multe ori, din cauza scaderii volumului de comenzi din aceasta perioada a anului, constructorii de piscine vor oferi reduceri pentru a atrage potentialii clienți. Verificati ce fel de reduceri ofera diversi constructori de piscine. Dar, ca intotdeauna, fiti foarte atenti. Daca pare prea frumos sa fie adevarat, probabil ca nu este adevarat. Nu alegeti o firma de constructii de piscine bazandu-va doar pe prețul oferit. Si amintiți-va, intrebati intotdeauna de o lista de referințe cu lucrarile efectuate.

3. Costul produselor creste: Cu fiecare inceput de an creste si “costul marfurilor” de la furnizori din diferite motive (curs valutar, preturi crescute materii prime si combustibili etc ).

4. Vei fi pregatit atunci când incepe sezonul 2020 de înot, la sfarsitul primaverii. Da, asa e. Veti fi gata de inot in noua piscina in timp ce prietenii tai care au dorit sa astepte pana la primavara, se vor uita la o groapa gigantica in curtea lor unde va fi noua lor piscina. Veti avea garantat un sezon complet de înot imediat ce vine vara.

5. Constructorii de piscine ofera servicii personalizate. În lunile mai calde, cand constructorii de piscine sunt aglomerati, acestia nu pot fi în masura sa ofere proiectului dvs. la fel de multa atentie la detalii cum doriți.

6. Amenajare curtii dvs. Cand soseste primavara, puteți face amenajarea curtii dumneavoastră fara a avea echipele de constructie a piscinei in curtea ta. Deoarece instalarea unui bazin de inot va provoca intotdeauna unele daune la o curte, va dura ceva timp pentru ca sa creasca din nou iarba / vegetatia în jurul zonei piscinei. Acesta este motivul pentru care e de obicei mai bine sa aveti la dispozitie 4-6 luni pentru amenajare curtii și cresterea vegetatiei, fata de 1-2 luni in primavara, daca alegeti sa va montati atunci piscina. In acest fel, proiectul va fi complet si frumos pentru toate lunile de vara!

7. Taxe: In unele cazuri, costul achizitiei piscinei poate fi folosit ca scadere a impozitului pe profit la sfarsit de an.

Un proiect de montare a unei piscine in aceasta toamna suna bine pentru tine?

Suna acum pentru o consultatie gratuita! 0742 472 664 sau 0332 88 25 33

sau cere o oferta de pret completand formularul din linkul urmator:

www.waincris.ro/cerere-oferta-piscina/

Constructii piscine iasi

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest