CLOSE
CLOSE
Filtre cautare

Lampi, candele, blaturi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

LAMPI.CANDELE.BLATURI.

Lampa de Sare de Himalaya – lampa de sare este un obiect decorativ placut cu efecte benefice asupra sanatatii. In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. In India si in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant. Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina.

Domenii de utilizare:

  • poate ameliora tulburarile de somn si concentrare
  • neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.)
  • are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm
  • ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare
  • in afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, este un ornament decorativ al caminului nostru

Aceasta veioza cu forma naturala pe suport de lemn poate fi cadou deosebit, util si apreciat pentru cei dragi.

BLATURI DE SARE.

Transforma gatitul si alimentele comune intr-o experienta noua si interesanta!

Incalzite progresiv, blaturile din sare de Himalaya sunt ideale pentru a gati fructe de mare, legume, peste sau felii subtiri de friptura. De asemenea, pot fi folosite ca platouri de servire pentru aperitive: sushi, sashimi, legume, carpaccio sau steak tartar.

Beneficii

Sarea de Himalaya adauga minerale sanatoase produselor, astfel: echilibreaza PH-ul corpului tau, regleaza nivelul de hidratare, imbunatateste digestia, reduce refluxul de acid.

Utilizare si intretinere

Gatiti intotdeauna mancare pe aceeasi parte a blatului. Acest lucru va prelungi durata de viata a placii, evitand cracarea si incetinind expansiunea fisurilor existente in sare.

Blaturile din sare roz de Himalaya ar trebui sa fie incalzite incet pana la o temperatura de cel mult 200 de grade Celsius/15 minute.

Blocuri din sare deHimalaya pot fi incalzite la o temperatura inalta si raman incinse pentru o lunga perioada de timp. Protejati-va mainile si suprafetele de bucatarie investind intr-un suport robust pentru a manipula  placa dvs.

Nu aplicati ulei direct pe blatul de sare pentru ca va crea fisuri. In cel mai bun caz, uleiul va deveni ranced si va aluneca pe blocul de sare. In cel mai rau caz, va lua foc si va face un spectacol in bucatarie sau pe gratar.

Folositi un burete umed, frecati usor suprafata si stergeti imediat.

De asemenea, nu folositi sapun sau detergent de vase.

COMANDATI ACUM PRODUSE DIN SARE PENTRU DVS. SAU DE CE NU, OFERITI-LE CADOU!

Filtre cautare

Afișez singurul rezultat